Про підвищення якості професійної підготовки майбутніх правників говорили у Ніжинському місцевому центрі

29 травня 2023 року на виконання Угоди про співпрацю щодо підвищення якості професійної підготовки бакалаврів за спеціальністю 081«Право» до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги завітали студенти – практиканти III курсу історико-юридичного факультету Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя .

Директор Ніжинського МЦ з надання БВПД Володимир Бригинець спільно із Мариною Ларченко, кандидатом юридичних наук, доцентом кафедри політології, права та філософії (керівником практики) провели настановчу зустріч із студентами.

В ході зустрічі студентам нагадали про права і обов’язки студентів-практикантів, акцентували увагу на дотриманні правил внутрішнього розпорядку, норм поведінки, наголосили на необхідності виконання розпоряджень адміністрації центру, відповідальному відношенню до поставлених завдань, передбачених програмою практики, оформленню документації тощо.

Під час практики студенти мають закріпити свої теоретичні знання, удосконалити практичних навички, розвити вміння приймати самостійні рішення в умовах конкретної професійної ситуації, ознайомитися із досвідом та методами роботи юристів центру, а також практикою застосування законів та підзаконних актів на реальних прикладах.

«Головним критерієм якості підготовки майбутніх правників має бути здатність до практичної діяльності та роботи за фахом одразу після завершення навчання,»- зазначив Володимир Бригинець.

Окрім того, Володимир Бригинець та Марина Ларченко обговорили індивідуальні плани практики, контрольні дати виконання, зупинились на критеріях оцінювання роботи студентів на практиці, їхньої готовності до професійної діяльності, а також на забезпеченні умов безпечної практики на кожному робочому місці.

Нагадуємо, що 12 жовтня 2021 року підписано угоду про співпрацю між Ніжинським державним університетом імені Миколи Гоголя та Ніжинським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Предметом угоди стало підвищення якості професійної підготовки бакалаврів і магістрів за спеціальністю 081«Право».

В умовах воєнного стану найзручніший спосіб отримати консультацію – це зателефонувати за єдиним номером 0 800 213 103 (дзвінки безкоштовні у межах України) або звернутися онлайн.

Дізнайтеся більше про надання безоплатної правової допомоги: https://linktr.ee/legalaid.gov.ua

 

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative