25 травня 2023 р. у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя відбулася VII Міжнародна науково-практична конференція для молодих науковців «Науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення». Співорганізаторами наукової зустрічі виступили Київський університет імені Бориса Грінченка, Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка, Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка, а також польські ЗВО – Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Chełmie та Akademia Zamojska. Конференція пройшла у змішаному форматі та була присвячена актуальним дослідженням теоретичних та практичних аспектів соціальної роботи, інклюзивної освіти та соціальним аспектам розвитку і виховання дітей дошкільного та шкільного віку.

Відкрив конференцію декан факультету педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв О. Тимошенко, відзначивши особливу актуальність проведення наукових зібрань у воєнний час, адже потужна наукова спільнота є тією рушійною силою, яка рухає прогрес у вірному напрямку. Далі декан привітав молодих науковців-здобувачів кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи з вагомими науковими здобутками, нагородив грамотами переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Соціальна робота», відзначив переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та конкурсу «Кращий студент-науковець року».

Презентації наукових здобутків молодих науковців України та Польщі передував майстер-клас «Соціальні аспекти ініціації української жінки у народних звичаях та традиціях», проведений викладачкою університету В. Максименко та студенткою Д. Кортєвою.

З науковими доповідями виступили представники студентської спільноти університетів України та Польщі. Загалом географія учасників пленарного засідання та секцій була надзвичайно широкою та різноманітною – 170 учасників з 15 ЗВО України та Польщі.

Оргкомітет конференції дякує всім учасникам за виявлений інтерес до конференції, цікаві доповіді та сподівається на подальшу співпрацю!

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative