У Міжнародний день сім'ї 15 травня в стінах Гоголівського вишу пройшов традиційний «Форум сімейних цінностей – 2023», ініціатором проведення якого виступила кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи. На відкритті Форуму з вітальним словом виступив ректор Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя О. Самойленко, який наголосив на важливості проведення подібних заходів, адже у непрості для нашої країни часи особливо гостро відчувається спільність та згуртованість великої родини, яка налічує мільйони українців. В межах заходу було презентовано фотовиставку «Ми разом», як результат реалізації соціального проєкту «Ніжин - дружній до дітей та молоді» (менеджерками якого є викладачка кафедри Г. Б’янка та студентка 3 курсу спеціальності «Соціальна робота» С. Ганжа). Враженнями від участі у проєкті мали змогу поділитися і сім’ї, які безпосередньо брали участь у його реалізації. Для більшості ніжинських сімей подібні ініціативи дають розуміння своєї важливості.

Під час Форуму було проведено соціальну акцію «Єдина родина», в ході якої новостворені студентські родини, сім'ї, що виховують дітей та студентські сімейні династії були відзначені подарунками від ГО «Час для нас». Студенти залишилися під враженням від подарунків та вітальних слів, які лунали на їх адресу.

Центральним заходом Форуму сімейних цінностей став науково-практичний семінар «Профілактика гендерно зумовленого, домашнього насильства», спікеркою якого виступила А. Коломієць польова спеціалістка з протидії гендерно зумовленого насильства Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні. Загалом у семінарі взяли участь як студенти та викладачі університету, так і соціальні педагоги і практичні психологи закладів освіти, фахівці соціальних служб, закладів та установ.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative