Шановні друзі!

Щиро вітаю вас із Днем Європи в Україні!

День Європи – свято, яке традиційно 9 травня відзначається в Європейському Союзі та інших країнах на знак миру та єдності на континенті. Цьогоріч Україна саме 9 травня  вшановує і буде вшановувати нашу історичну єдність – єдність усіх європейців, які знищили нацизм та переможуть рашизм! Ми рішуче повертаємось в Європу, до європейської родини народів. День Європи для українців – особливий день, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура, демократія і свобода. Але найголовніше, єднає те, що саме Україна сьогодні стоїть на передовій захисту демократичної та вільної Європи від тоталітарної імперської московії.

Україна та українці показали світові свою силу та стійкість, довели свою відданість цінностям ЄС. Сьогодні очевидно, що майбутнє Європи неможливе без України і майбутнє України неможливе без Європи. Вибір українського суспільства – це бути в європейській родині країн. І ми платимо високу ціну за бажання бути частиною цивілізованого світу.

Вітаю усіх нас з Днем Європи і від щирого серця бажаю терпіння та рішучості на шляху до нашого спільного Європейського майбутнього.

Ректор університету

Олександр САМОЙЛЕНКО

Прочитано 181 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative