Європейський Молодіжний Парламент - міжнародна молодіжна аполітично та арелігійно освітня неприбуткова організація, яка заохочує українську молодь до активної участі у громадському житті суспільства. Наша організація має національні комітети у 36 країнах Європи!

Наші завдання та цілі:

- поширювати європейські цінності: демократія, права людини, громадянське суспільство серед української молоді;

- надати можливість молоді з різних країн запропонувати рішення для важливих проблем, а також обмінятися своїм баченням щодо актуальних політичних, соціальних, культурних, економічних та правових питань;

- пришвидшити європейський шлях України, інтегруючи українську молодь в європейську молодіжну спільноту.

Наша сесія є моделюванням роботи Європейського Парламенту на регіональному рівні, яка включає у себе: тімбілдінг, що допомагає усім учасникам познайомитися ближче; робота в комітеті над вирішенням запропонованої теми та проблеми; генеральна асамблея, де комітети захищають свої резолюції та приймають або відхиляють їх.

Така подія в Ніжині відбудеться вперше з заснування нашої організації в Україні! Це є прекрасною можливістю попрактикувати свою англійську мову, випробувати свої навички критичного мислення, комунікації та дебатування. Також, завести нові контакти та познайомитися з людьми із інших міст України.

Кожен з делегатів матиме можливість стати офіційним членом нашої організації. Офіційне членство надає можливість сприяти євроінтеграції української молоді, доєднуватися до інших заходів від нашого національного комітету, відвідувати сесії закордоном у складі української делегації. Окрім цього, найбільш активні учасники будуть обрані делегатами на Національну сесію Європейського Молодіжного Парламенту України 2023, що відбудеться 21-25 червня у місті Тернопіль.

Коли: 19-21.05 (важлива присутність на всіх 3 днях, листи про підтвердження причини відсутності під час навчального процесу - надаються).

Де: м. Ніжин, НДУ

Мова заходу: англійська.

Для кого: учні 9-11 класів та студенти, віком до 19 років

Участь є безкоштовною, учасникам забезпечено харчування протягом всіх 3 днів

Реєстрація за посиланням

https://forms.gle/yzGBUU616FPGXLLx7

Ми вважаємо, що ця подія матиме унікальний вплив на ніжинську молодь й щиро сподіваємось на інформаційну підтримку від Вас!

У разі виникнення питань, або за необхідності додаткової інформації, звертайтеся за номером телефону +38 (098) 65 33 812, Настя Щербина anastasi.shcherbyna@gmail.com

Прочитано 544 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative