24 квітня відбувся онлайн-захід для студентів НДУ ім. М.Гоголя, присвячений компанії ЕРАМ та безкоштовному сервісу для студентів – EPAM University Programs. Спікерами на зустрічі були – Наталія Поліщук, Senior Resource Development Lab Head, та Юрій Бажан, Software Test Automation Engineer.

На інтро-лекції студенти дізналися про компанію ЕРАМ як міжнародну компанію, про її роботу в Україні та про можливості, які надає студентам EPAM University. Спікери розповіли про свій досвід, можливості та відповіли на запитання учасників.

EPAM – найбільша ІТ-компанія в Україні. Починаючи з 2005 року, компанія EPAM Україна пропонує свою експертизу в області інжинірингу та розробки продуктів, допомагаючи своїм клієнтам успішно вирішувати найскладніші бізнес-задачі й ефективно керувати процесом цифрової трансформації від початку до кінця.

EPAM також допомагає студентам і початківцям отримати всі необхідні знання та навички для старту кар’єри та професійного зростання в ІТ-сфері. Компанія пропонує безкоштовні програми для джуніорів, які передбачають проходження співбесіди на проєкти на фінальнім етапі — у внутрішній лабораторії.

Щиро дякуємо спікерам, які поділилися власним досвідом та продемонстрували, чому EPAM саме та компанія, з якої варто починати свій кар’єрний шлях в ІТ-галузі! 

к.ф.-м.н., доц. Лисенко І.М.

Прочитано 189 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative