В період 5-12 квітня студенти та магістранти спеціальності 073 Менеджмент випробували свої знання та уміння під час І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади.  До випробування доєднались здобувачі освіти ОП «Менеджмент» та ОП«Менеджмент в освіті» як денної так і заочної форми навчання.

Олімпіада складалась з двох турів: теоретико-практичного та творчого.

Перший тур включав тестові завдання з обов'язкових дисциплін. Також були представлені завдання, які передбачали аналіз управлінських ситуацій та прийняття управлінських рішень. Завдання були розміщені на платформі Уніком і до їх виконання могли доєднатися усі охочі. В першому турі учасники продемонстрували гарні знання базових закономірностей економіки, менеджменту та психології управління організаціями. Окремо організаційний комітет олімпіади відзначає найкращі показники цього туру, продемонстровані магістранткою першого року навчання ОП «Менеджмент в освіті» Сич Надією.

Другий тур мав форму захисту бізнес-ідей, розроблених учасниками. Він відбувався за участі управлінців в галузі освітнього менеджменту, державного управління, бізнесу. До журі увійшли Ганна Тимошик – керівник Освітнього центру "ідеЯ"; Олег Бузун - голова Крутівської ТГ, кандидат наук з державного управління; Ярослава Ярош  - начальник сектору розвитку підприємництва, споживчого ринку та захисту прав споживачів, відділу економіки та інвестиційної діяльності виконавчого комітету Ніжинської міської ради;Володимир Коробка – директор акціонерного товариства «Ніжин-сільмаш». Студенти та магістранти отримали цінні зворотні зав’язки, схвальні відгуки і навіть пропозиції роботи. Учасникам олімпіади була надана можливість проголосувати за проект, командою якого вони б хотіли стати. Так, найбільшу підтримку від учасників олімпіади отримала бізнес-ідея Валерія Лещенка «Green Energy», її підтримали дві третини опитаних.

За версією організаційного комітету та журі з числа управлінців, призові місця на І-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з менеджменту розподілились наступним чином:

І місце - Лещенко Валерій, студент першого курсу, ОР бакалавр,  ОП «Менеджмент» (95 балів)

ІІ місце - Савченко Яна, магістрантка першого року навчання, ОП «Менеджмент в освіті» (59 балів).

ІІІ місце - Ананенко Дар'я, студентка першого курсу, ОР бакалавр, ОП «Менеджмент» (55 балів).

Окрім того, оркомітет визначив переможців у трьох номінаціях, які відображають значущі компетентності сучасного менеджера: «Соціально відповідальна бізнес-ідея» (Батенко Аліна), «Обгрунтовані управлінські рішення» (Кіт Аліна), «Успішна самопрезентація» (Багмут Яна).

Переможці олімпіади отримали рекомендації для участі у другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 073 «Менеджмент».

 доц. Оксана Щотка (голова орг.комітанту олімпіади);

 доц. Олена Самойленко, доц. Оксана Тарасенко  (члени орг.комітету олімпіади)

Прочитано 315 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative