Сьогодні, 12 квітня 2023 року, напередодні Міжнародного дня екологічних знань (який щорічно відзначається 15 квітня) в межах дисципліни «Геоекологія» у Геологічному музеї НДУ ім. Миколи Гоголя здобувачам вищої освіти 4 курсу першого (бакалаврського)  рівня зі спеціальностей 014.07 Середня освіта (Географія) та 103 Науки про Землю була представлена тематична книжкова виставка «Екологічне виховання молоді ‒ майбутнє держави».  

На огляд студентам було запропоновано понад 80 джерел екологічного спрямування: навчальні та навчально-методичні посібники, монографії, а також довідкові і науково-популярні видання. Зустріч пройшла у творчій і доброзичливій атмосфері.

Слід зазначити, що експозицію виставки переглянули не лише здобувачі вищої освіти  4-го курсу, а й усі охочі студенти-географи.

Варто також відмітити значну зацікавленість студентів, адже видання, що знаходяться в фондах бібліотеки можуть бути використані здобувачами освіти як при вивченні різноманітних природничих дисциплін, так і при підготовці курсових та кваліфікаційних робіт.

Щиро дякуємо завідувачці абонементу НДУ ім. Миколи Гоголя Бездуховій Юлії та  провідній бібліотекарці Рожок Юлії за можливість долучитись до такого цікавого, пізнавального та актуального у наш час заходу.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Прочитано 232 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative