Протягом 8 тижнів, із 30 січня 2023 р. по 24. 03. 2022 р., здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 012 «Дошкільна освіта» денної форми навчання (IV курс) проходили виробничу практику в закладах дошкільної освіти м. Ніжина, а саме: у ЗДО №4 «Казочка» та ЗДО №12 «Ромашка».

Практиканти не лише спостерігали за роботою вихователів, але й входили у ритм життєдіяльності дітей, вивчали їх індивідуальні особливості, самостійно проводили заняття, різноманітні виховні заходи, готували матеріали звітної документації.

Попри те, що в сучасних умовах дуже впливали на роботу повітряні тривоги, студентки-практикантки продемонстрували свої організаторські, комунікативні, дидактичні, перцептивні, пізнавальні, спеціальні вміння. Доклали максимум зусиль для того, щоб атмосфера, у якій перебувала малеча, була наповнена радістю, позитивними емоціями та доброзичливістю.

Взаємодія студентів-практикантів із учасниками освітнього процесу ЗДО (педагогічними працівниками, батьками) визначалася проявами тактовності та взаєморозуміння.

Щиро дякуємо вихователям ЗДО №4 «Казочка» та ЗДО №12 «Ромашка» за співпрацю та цінний досвід для наших здобувачів, а також директорам та методистам: Гурській Ользі Валеріївні, Дяченко Наталії Олександрівні, Петренко Олені Євгеніївні.

Матеріал підготувала, старший викладач

кафедри дошкільної освіти Пісоцька Л.М.

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative