04 квітня 2023 року в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя за участі викладачів та студентів кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи стартував новий проєкт «Ми разом»! Проєкт реалізується у межах навчальної програми «Лабораторія Відповідальних Громадян» ГО «Лабораторія Ініціативної Молоді» та імплементується в Україні ГО «Платформа ініціатив Теплиця» за підтримки Європейського Союзу і Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Метою проєкту є створення інклюзивного, розвиваючого середовища для адаптації, соціалізації, психоемоційної підтримки дітей та молоді з особливими освітніми потребами (особи з інвалідністю, обдаровані, внутрішньо-переміщені, з багатодітних сімей, сироти) в Ніжинській громаді.

Хоча відкриття і відбувалося під час кількох сирен і в бомбосховищі, це не завадило провести 4 майстер-класи з прикрашання великодніх яєць в стилі декупаж. Більше 50 учасників, серед яких були і вихованці Ніжинської хореографічної школи на чолі з директором Г. Тимошенко, мали можливість опанувати цю техніку. Виготовлені прикраси напередодні великодніх свят будуть розміщені на міському дереві Єднання, як символи єднання всіх і Перемоги!

Як помічники-волонтери до реалізації проекту залучені студенти спеціальності 231 Соціальна робота: Софія Ганжа, Вікторія Лиман, Анна Лікаренко і Єгор Єгоров. Приєднуйтесь до нас!!!

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative