24 березня відбулася підсумкова конференція педагогічної практики студентів 4 курсу спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика).

Цього року практика відбувалася на базі Ніжинської ЗОШ I-III ступенів №7, Ніжинська ЗОШ I-III ступенів №10 та  Сулацької гімназії (с. Сулак, Чернігівської області).  

До зустрічі долучилися як студенти-практиканти, так і їх методисти-наставники. У доброзичливій атмосфері були заслухані звіти студентів за практику, а саме:  їхні враження від  першого педагогічного досвіду та від системи шкільної освіти, обговорені проблеми та перспективи дистанційного навчання у воєнний період. Більшість студентів виявили високий рівень задоволення від пройденої практики та намір пов’язати своє життя із педагогікою, що не може не тішити.

Зокрема, Щербина Олександр  (студент 4 курсу) вважає: «Даний вид практики дав безцінний досвід спілкування з професійними педагогами, можливість викладати математику на поглибленому рівні та спілкуватися з обдарованими учнями. Такі навички не допомогла б сформувати жодна теорія, тому набутий на практиці  досвід є важливим і необхідним».

Тож бажаємо четвертокурсникам і надалі бути непохитними і впевненими у правильності вибору власного професійногошляху. Переконані, що після проходження даного виду практики майбутні вчителі математики стали ще мудрішими та компетентнішими!

к.ф.-м.н, доц. кафедри інформаційних технологій,

фізико-математичних та економічних наук

Віра Марина

Прочитано 301 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative