Університетський психологічний центр запрошує на «ВЕСНЯНІ ПСИХОЛОГІЧНІ ПЛЕНЕРИ»  студентів, викладачів, співробітників, власне, усіх , хто шукає ресурси у собі, хоче підживитися позитивними емоціями.

Ведуча групи: Оксана Щотка - керівник університетського психологічного центру, практикуючий психолог, гештальт-терапевт, кандидат психологічних наук, доцент.

«Психологічний пленер» - умовна назва для групових творчих зустрічей, підчас яких офлайн-спілкування, а також різні засоби мистецтва (малювання, ліплення, фотографування, створення казок та інше) будуть використовуватися для самопізнання, відновлення емоційної рівноваги та наповнення новими силами в момент воєнних дій та соціальної напруги.

Важливо! Зустрічі відбуватимуться в таких куточках університету, які дають матеріал для плекання стійкості та зростання  (галерея, музеї, інтерактивний скансен, історично-містичні куточки старого корпусу, ботанічний сад, Графський парк). Для вашої безпеки при оголошенні повітряної тривоги, будемо переміщатися до максимально захищеного простору.

Планується студійна група 7-12 осіб. Тривалість зустрічей до 1,5 години.

Перша зустріч - 22-го березня о 15.00. Якщо відчуваєте, що втомилися від нестабільності, потребуєте безпечного та підтримуючого спілкування, то вам точно сюди.  Відкрита попередня реєстрація для участі за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScj1XS-OpWY0z35XVZjyoTOuJeg9zUxucfsQGweE92ojL0bPg/viewform

Весняні психологічні пленери-2023  – це продовження нашої роботи зі створення в межах нашого університету психологічного арт-простору «ART-UNSVERSITY» для відновлення та зростання здобувачів освіти, персоналу та жителів міста.

Додаються фото з попередніх арт-проєктів в університеті.

Прочитано 206 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative