З 6 по 13 лютого 2023 року відбулися курси підвищення кваліфікації музичних керівників закладів дошкільної освіти за програмою «Музичне виховання дошкільників в умовах сучасних викликів».

Дистанційний формат проведення занять уможливив залучення до курсів слухачів, які перебували не лише в Україні, а за її межами.

Програма передбачала розгляд широкого кола актуальними питань та викликали жвавий інтерес. Зокрема, це мультимедійні лекції та практикуми «Формування soft skills у дошкільників на музичних заняттях», «Музикотерапія у роботі з дошкільниками»,  «Музичні практики розвитку емоційного інтелекту дошкільників» (доц. С. І. Матвієнко); лекції з елементами практичної роботи «Проблема пошуку музичного репертуару у контексті реалізації Стандарту дошкільної освіти», «Інтернет-життя дошкільника» та «Комп’ютерні технології в роботі музичного керівника» (доц. Дворник Ю. Ф.).

Заняття мали практичну спрямованість, дали можливість слухачам розширити свої уявлення протенденції розвитку музичного виховання в умовах сучасних викликів та набути необхідних компетентностей. Всі учасники отримали сертифікати.

Керівники курсів:

доц. Матвієнко С.І., доц. Дворник Ю.Ф.

Прочитано 508 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative