Усупереч збройній агресії росії та складним умовам, у яких опинився український народ, освітяни України загалом, і нашого університету зокрема, докладають багато зусиль для налагодження навчального процесу та отримання студентами необхідних знань. Викладачі нашого університета беруть участь у різноманітних проєктах і залучають до цього студенство.

Так, завдяки співпраці НДУ імені Миколи Гоголя  (координатори: доц. Плотніков Є.О., ст.викладач Андрущенко Л.Б.) та Регіонального відділу англійської мови при посольстві США в Києві (RELO) (координатори: регіональний спеціаліст з англійської мови Лотті Бейкер та помічниця з питань культури при посольстві США в Києві Лілія Шило) виник спільний проєкт для студентів бакалаврату (3курс)  факультету філології, історії та політико-юридичних наук. Цей проєкт тривав 7 тижнів. Він стартував 4 жовтня 2022 року та закінчився 2 грудня 2022 року. Основною метою програми було навчання англійської мови. На заняттях студенти 3 курсу (4 групи) спеціальності «Середня освіта» та «Іноземна філологія. Переклад включно» мали чудову нагоду спілкуватися з носієм мов -  віртуальним викладачем з Америки Дорін Ріган (Doreen Regan), розвивати комунікативну та соціокультурну компетенції, збагачувати свій лексичний запас новими словами, ідіомами, словосполученнями. Тематика цих онлайн зустрічей була присвячена вивченню американської культури та традицій: святкування Гелловіна (Halloween) та Дня подяки (Thanksgiving Day), американські види спорту та розваги сучасної молоді, різноманітні тренди в музиці та танцях, американські страви.

Після кожного заняття студенти отримували домашнє завдання, а в кінці проєкту кожен отримав бали за свою роботу, які були враховані при виставленні семестрової оцінки з практики усного та писемного мовлення.

Прочитано 331 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative