Виробнича практика з аптечної технології ліків для студентів освітнього рівня «магістр» передбачена навчальним планом у 9 семестрі. Вона носить професійний характер і проходить відповідно до бази практики (4 тижні).

Ця практика є інтегруючим і стрижневим компонентами особистісно-професійного становлення фахівця та сполучною ланкою між теоретичним навчанням майбутніх фахівців у галузі фармації.

Метою практики є закріплення, поглиблення, розширення теоретичних знань з аптечної технології ліків, а також набуття, засвоєння та вдосконалення практичних навичок і умінь, одержаних у вузі, засвоїти свою професію безпосередньо у виробничих умовах, отримати практичний досвіт роботи.

Завданнями практики є: 1) засвоєння вимог чинних нормативних документів (ДФУ, GPP та чинних наказів)до організації  виробничої діяльності аптек щодо виготовлення лікарських засобів у різних лікарських формах; 2) використання в професійній діяльності нормативно-правових та законодавчих актів України,  вимог належної аптечної практики (GPP) до виготовлення ЛЗ в умовах аптек; 3) досконале оволодіння всіма технологічними операціями щодо приготування різних лікарських  форм, їх упакування, оформлення до відпуску, контролю якості.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative