Ця цитата з Ніла Геймана стала основою для сюжету рекламного відеоролика студентки спеціальності «Журналістика» Альони  Гурової, створеного для конкурсу соціальної реклами, яка покликана популяризувати читання серед молоді.

Саме у Всесвітній день дарування книг 14 лютого відбулося підведення підсумків конкурсу, що проводився на базі кафедри журналістики Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка.

Це вже V Конкурс соціальної реклами. До участі приймали проєкти у форматах плаката, буктрейлера, коміксу й відеоролика від учнів і студентів навчальних закладів різних типів.  Цьогоріч на розгляд журі конкурсу надіслали більше 50 проєктів від вихованців навчальних закладів Полтави, Кременчука, Хоролу, Лубен, Чернігівської області. Церемонія нагородження відбулась онлайн.

Вітаємо Альону Гурову з перемогою в конкурсі у номінації відеоролик! Бажаємо розвивати творчі навички, успіхів і нових перемог!

Відеоролик, представлений на конкурс, можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/v3j0OxjpfKc. Результати містяться за посиланням.

 

Надія Подоляка,

доцент кафедри літератури,

методики її навчання,

історії культури та журналістики

Прочитано 352 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative