Романенко Ярославу Русланівну з успішним виконанням завдань чотирьох етапів ІІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови.

Романенко Ярослава навчалася на факультеті філології, історії та політико-юридичних наук за напрямом підготовки «Середня освіта. Українська мова та література». Успішно захистила магістерську роботу з теми «Емотивність поезії Ліни Костенко: лінгвостилістичний аспект» під керівництвом Бойко Надії Іванівни, докторки філологічних наук, професорки, завідувачки кафедри української мови, методики її навчання та перекладу. Наразі навчається в аспірантурі нашого ЗВО за спеціальністю «Філологія (Українська мова)».

ІІІ Всеукраїнський відкритий марафон з української мови проведено з 11 листопада по 4 грудня 2022 року в дистанційній формі. Його учасники виконували завдання чотирьох тематичних етапів: «Культура слова (лексикологія, фразеологія)», «Граматика (синтаксис, морфологія, словотворення)», «Правопис (орфографія, пунктуація, фонетика, орфоепія)» та «Робота з текстом».

Організатори Марафону: Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», компанія освітніх технологій «Хьюман».

З-понад 34 тисяч учасників, які зареєструвалися для участі в марафоні, 10 362 учасники виконали завдання чотирьох етапів марафону.

Фінішу дісталися найвитриваліші та найцілеспрямованіші учасники, які успішно пройшли всі етапи марафону, підтвердили свої знання української мови, дізналися багато нового під час виконання завдань.

Вітаємо Ярославу та бажаємо подальших здобутків у науці, невичерпної життєвої й творчої наснаги, успішного здійснення всіх професійних і особистих задумів.

Ректорат

 

Прочитано 321 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative