20 жовтня 2022 року відбувся відкритий онлайн воркшоп для здобувачів освітніх програм 014 Середня освіта (Музичне мистецтво), 024 Хореографія першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти; вчителів-практиків Чернігівської, Сумської, Вінницької областей, який провела доцент кафедри вокально-хорової майстерності Т. В. Раструба на тему: «BodyPercussionу професійній діяльності вчителя мистецтва НУШ: теоретичні та практичні аспекти».

Слухачі ознайомилися з Body Percussion, як мульти-функціональною технологією активного навчання, прогресивною педагогічною інновацією, яка дуже популярна у всьому світі. Було доведено, що дана технологія має впроваджуватися у НУШ, оскільки це чудовий спосіб розвивати музичність та створювати музику без інструментів.

Учасники спробували практично освоїти дану техніку, більше дізналися про те, як це працює, і експериментували з різними звуками і ритмами. Позитивні відгуки присутніх на воркшопі студентів, вчителів-практиків засвідчили враження від усіх фантастичних речей, які можна робити, використовуючи тільки своє тіло.

Загалом панувала невимушена, творча атмосфера, яка надихнула на подальші пошуки інноваційних технологій в галузі мистецької освіти. 

доц. Т. Раструба  

Прочитано 153 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative