03 листопада 2022 р. на ОП Фармація, промислова фармація  для студентів 4 курсу відбулась зустріч з роботодавцем в.о директора КП Ліки Чернігівщини ЧОР Мартиненко Ларисою Степанівною. В рамках зустрічі було акцентовано увагу студентів на регіональних особливостях  медичного та фармацевтичного ринку Чернігівської області.

Ларисою Степанівною було  прочитано лекцію з дисципліни Фармацевтичне та медичне товарознавство на тему: «Транспортування медичних та фармацевтичних препаратів».

Під час лекції студенти ознайомилися з нормативно-правовою базою, що регламентує транспортування медичних та фармацевтичних препаратів, вимогами до автотранспорту та особливостями транспортування окремих видів товарів.

У ході інтерактивної лекції студенти мали змогу поставити запитання не лише як лектору-фахівцю, але й як роботодавцю. Студентів цікавило підхід роботодавця даної сфери щодо вимог до претендентів при працевлаштуванні у даній галузі. Цікавими для них були поради, які висловила лектор як роботодавець, а саме вміння бачити проблему в комплексі, орієнтуватись у логістичних шляхах її вирішення з урахуванням властивостей товарів.

 

Прочитано 206 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative