“Спочатку було Слово,
і Слово - то сила, друковане
Слово тим більше...”
(Анна Парубець, директоркаМузейного комплексу університету)

3 листопада в одному з залів Музейного комплексу університету відбулася зустріч присвячена 30-ти річчю з дня виходу першого номеру газети “Alma Mater”. Зустріч, що об’єднала тих, хто створює кожен маленький випуск, тих, хто продовжує тридцятирічні традиції, тих, хто робить велику справу – створює друковану хронологію життя Ніжинської вищої школи.
Вступне слово взяв ректор університету Олександр Григорович Самойленко. «…Засоби масової інформації – правдиві, чесні, об’єктивні – це великий скарб для будь-якої інституції. Тому, ми дуже тішимося, що упродовж 30 років маємо цікаве видання, з професійним колективом і творчими дописувачами, які інформують нашу університетську родину про найважливіші події, актуальні проблеми та здобутки, про досягнення нашого колективу, успіхи наших викладачів і студентів, яскраве і креативне життя університету. 30 років існування та функціонування нашого університетського видання «Alma Mater» – це вже своя яскрава сторінка у двовіковій історії нашого закладу…», - з привітання Олександра Самойленка.
Після привітального слова ректором зво були вручені грамоти редакційному складу видання: Забарному О. В., Самойленку Г. В., Скороход В. І., Парубець А. С., Новгородській А.В., Гуторці К. О.
Учасники вели теплу, дружню бесіду протягом півтори години, де обговорили минуле і майбутнє видання, прагнення, мрії та цікаві історії, що траплялися за 30 років друку. Приємно, що на заході були студенти – першокурсники спеціальності «Журналістика» , редакційна рада впевнена, що зовсім скоро їх літературні, журналістські доробки з’являться на сторінках «Alma Mater». Зустріч завершилася презентацією Спецвипуску газети, вільним спілкуванням та теплими побажаннями одне одному. Дякуємо кожному, хто читає, дописує до газети! Ви наш двигун! Тож, запрошуємо всіх бажаючих ділитися своїми науковими чи літературними доробками. Статті, роздуми, прози, поезії, цікаві історії студентського чи викладацького життя завжди знайдуть своє місце на сторінках видання, яке поєднує минуле і сучасність, юність і мудрість, науку і культуру.

Прочитано 232 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative