28 вересня 2022 року відбулася визначна подія для Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя - святкування  100-річного ювілею кафедри педагогіки, початкової освіти, психології та менеджменту, яка об'єднала в актовій залі викладачів, студентів, випускників, почесних членів кафедри, гостей!

Захід відкрив лауреат 50 Міжнародних конкурсів Молодіжний хор «Світич» Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя під орудою заслужених діячів мистецтв України, професорів Людмили Шумської та Людмили Костенко. 

З вітальним словом до гостей звернувся ректор Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Олександр Самойленко. Він відзначив діяльність кожного члена кафедри грамотами за високий професіоналізм, бездоганну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у виховання студентської молоді, підготовку висококваліфікованих спеціалістів, високі досягнення у професійній діяльності та з нагоди 100-річного ювілею. Приємним доповненям цього став подарунок від адміністрації університету.

Колектив кафедри також привітали: перший проректор, проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Тарасенко; декан факультету педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв Олексій Тимошенко; декан факультету філології, історії та політико-юридичних наук Світлана Тезікова; директор ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій Галина Сенченко; завідувачі суміжних кафедр факультету педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв; гості, серед яких  ветерани праці, аспіранти, студенти та випускники.  

Чарівні ведучі заходу доцентки Марина Шевчук та Інна Киричок забезпечили теплу, родинну атмосферу свята, яке пройшло яскраво, зворушливо, незабутньо.

Доценти кафедри  Надія Білоусова  та Тетяна Гордієнко презентували  гостям історію створення кафедри, її досягнення та здобутки сьогодення.

Колектив ювілярів також привітав лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів хореографічного мистецтва ансамбль народного танцю «Забава» під керівництвом доцента Олександра Пархоменка. 

Особливо зворушливі слова на адресу кафедри звучали від Почесних гостей: Антоніни Конончук, Наталії Суховєєвої, Валентини Солової, Ніни Стрельнікової, Ніни Останіної.

Колектив кафедри педагогіки, початкової освіти, психології та менеджменту щиро дякує всім гостям, які були присутні на святкуванні 100-річчя кафедри. Для нас величезна радість бачити поруч стільки близьких серцю людей, колег, студентів і випускників. Дякуємо всім за ваш час і увагу в такі непрості часи, за подарунки й найщиріші привітання та позитивні емоції.

Працюємо далі. Усе буде Україна!

Прочитано 374 разів
теги

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative