За підсумками спільного онлайн-засідання Колегії Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації та постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури та інформаційної сфери 21 вересня 2022 року визначено переможців обласної Премії імені Софії Русової та обласної Премії імені Георгія Вороного.

28 вересня 2022 року о 10:00 відбулися урочистості з нагоди професійного свята Дня працівників освіти та вручення обласних премій.

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняноїнауки та сумлінну працю в галузі вищої освіти Чернігівщини обласною Премією імені Георгія Вороного нагороджено доцента кафедри інформаційних технологій, фізико-математичних та економічних наук Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Людмилу Юріївну Мельничук.

Від імені професорсько-викладацького колективу, працівників і студентів НДУ ім. М. Гоголя щиро вітаємо Людмилу Юріївну з отриманням заслуженої нагороди, що є підтвердженням високих професійних якостей та навичок.

Зичимо Вам невичерпної енергії, оптимізму та натхнення у Вашій роботі, наснаги в майбутніх наукових пошуках, успішної реалізації професійних і життєвих планів. Дякуємо за величезний багаж знань, досвід, ентузіазм та наполегливість. Душевного Вам спокою, світлої надії, миру та добробуту!..

Дарія БОБРИК

Прочитано 319 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative