Викладачами кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Університету Григорія Сковороди в Переяславі та викладачами кафедри інструментально-виконавської підготовки та музичної педагогіки та хореографії Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, були проведені гостьові лекції, на яких були присутні магістранти та викладачі обох університетів. Також долучилися студенти та викладачі Національного університету «Чернігівський колегіум імені Т. Г. Шевченка».

Так, в рамках дисципліни «Мистецько-педагогічна інноватика» доктором педагогічних наук, професором кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Університету Григорія Сковороди в Переяславі І. А. Малашевською була прочитана лекція «Музична терапія як інноваційна мистецько-освітня технологія»; у рамках освітнього компоненту «Музично-виконавська майстерність», доктором педагогічних наук, професором кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання А. К. Мартинюком, лекція на тему «Українська диригентсько-хорова школа XX–XXI століття як мистецький та освітній феномен». Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Л. В. Кожевнікова, презентувала лекцію «Міжпредметні зв’язки та їх роль у сприйнятті музичних творів», яка була прочитана в рамках ОК 9 «Теорія та методика мистецької освіти».

В рамках дисципліни «Теорія та методика музичної педагогіки», яка викладається в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі, доцентом кафедри музичної педагогіки та хореографії Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Коваль О. В. прочитано лекцію на тему «Вітчизняна мистецька освіта на межі XX­–XXI століть».

Лекції відбувалися в режимі онлайн на платформі Zoom.

Прочитано 239 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative