Днями надійшли результати Міжнародного фестивалю-конкурсу творчих досягнень «KYIV GRAND FEST», зорганізованого мистецькою асоціацією «ART ZIRKA FEST» в Україні та Європі.

Захід проводився з нагоди Дня Незалежності України з метою підтримки талановитих виконавців, підвищення художньої майстерності виконавців, залучення до мистецтва обдарованих дітей та молоді, сприяння їх подальшому професійному самовизначенню, а також відродження, збереження й розвитку національної культури. Учасниками конкурсу стали численні дитячі, юнацькі, молодіжні колективи, студії та окремі виконавці в різних вікових категоріях та номінаціях.
Молодіжний хор "Світич" Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, на чолі з диригентом конкурсної програми професором Людмилою Шумською, виборов "ГРАН – ПРІ" конкурсу в номінації "Вокальний жанр (Академічний хор)". До уваги журі було представлено твір Т. Петриненка "Боже, Україну збережи!" з солістом – Ярославом Йоткою.
Вихованці професора Людмили Шумської також здобули "ГРАН – ПРІ" конкурсу «KYIV GRAND FEST» в номінації "Диригування".
Це – магістрантка другого року навчання Тетяна Ступак та студент 4 курсу Володимир Гливацький.
Керівники хору – професори Людмила Шумська та Людмила Костенко й концертмейстери кафедри вокально-хорової майстерності – Галина Брюзгіна і Алла Кульбака отримали подяки за активну творчу діяльність, вагомий внесок у розвиток мистецтва та естетичного виховання української молоді.

Вітаємо нашу талановиту молодь та їхніх наставників з високими здобутками, що вкотре уславили Ніжинську вищу школу!

https://www.youtube.com/watch?v=CVx_EUXUxpc

Прочитано 510 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative