ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ І ВИКЛАДАЧІВ!

Посольство Великої Британії в Києві представляє урядову стипендіальну програму Сhevening в Україні. Chevening – це програма стипендій від британського уряду, яка дозволяє отримати повне фінансування на освіту у Великій Британії (як правило, це однорічні магістерські програми, а також MBA). Посольство покриває витрати на навчання, проживання, транспорт і візу – і також пропонуємо різноманітні можливості для випускників (в Україні чівнерів вже близько 450, а у всьому світі – більше 50000!). 

Вік і спеціальності кандидатів не обмежується, тож стипендіат(к)ами стають представники різних сфер – STEM, бізнес, креативні індустрії, мистецтво, право, освіта, медицина і т.д. Стипендіат(к)и самостійно обирають місце навчання – а це означає, що Oxford, Cambridge, LSE, King’s College та інші престижні університети Британії швидко стають для них реальністю.

Вимоги для участі прості: наявність диплому бакалавра, мінімум двох років досвіду роботи (волонтерства, стажування теж враховуються) та чіткого бачення кар’єрного розвитку після навчання.

Chevening буде цікавим як студентам, так і викладацькому складу. Щодо останніх – на Chevening подаються люди і з освітою рівня PhD, адже в Британії є дуже цікаві і спеціалізовані магістерські програми, які дозволяють заглибитись у предмет.

У вкладенні надсилаю текст оголошення англійською і українською (файл Chevening_UA_EN), а також пару ілюстрацій і флаєр про програму.

Якщо Вас зацікавила інформація – будь ласка, звертайтеся. Можемо запропонувати провести презентацію про програму або інтерактивний воркшоп про написання мотиваційних листів.

Yuliia Kondrushenko | Chevening Programme and Policy Officer | Policy Delivery Team | British Embassy Kyiv

British Embassy | 9, Desyatynna Street | Kyiv | 01901, Ukraine

Yuliia.Kondrushenko@fcdo.gov.uk

 

Прочитано 355 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative