24 серпня 2022 року відбулася онлайн-зустріч студентів спеціальності «Журналістика» із випускником Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя, а нині спеціалістом по зв’язкам із громадськістю Варвинської ОТГ Станіславом Кармазіним.

«Висвітлення актуальних і насущних проблем в житті громад» – такою була тема, що її опановують студенти в курсі дисципліни «Теорія і практика журналістської творчості».

Станіслав розповів майбутнім журналістам про свою діяльність в адміністрації Варвинської ОТГ, співпрацю з газетою «Слово Варвинщини», поділився також інформацією як він прийшов у професію, які здобуті у навчанні навички використовує, що його надихає і найбільше подобається в цій роботі.

Чимало цікавого почули студенти про те, з якими труднощами стикнувся Станіслав у роботі з військовими комісарами, головами комітетів, та як працювалося в найгарячіші часи повномасштабного вторгнення.

Студенти отримали чудову можливість дізнатися більше про професію, розширити свої знання з практики роботи журналіста, а також побачити перспективи на майбутнє.

 

Альона Гурова,

студентка групи Жур-31

 

Прочитано 514 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative