Протягом  21-24 червня 2022 року проходила підсумкова атестація здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії  І – IV років навчання. Були присутні декани факультетів доц. Мартиненко В.В., доц. Тезікова С.В., доц. Тимошенко О.А., доц. Сенченко Г.Г., директори навчально-наукових інститутів доц. Клипа Н.І. та доц. Гусейнова Л.В., завідуюча відділом аспірантури та докторантури доц. Крупенко О.В. Голова комісії, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків О.В. Мельничук ознайомив присутніх із «Порядком присудження ступеня доктора філософії та скасування рішення разової спеціалізованої вченої ради закладу вищої освіти, наукової установи про присудження ступеня доктора філософії» (Постанова Кабінету Міністрів України № 44 від 12 січня 2022 р.).

Молоді науковці з надією та вірою в нашу силу, єдність і перемогу в цей складний для України час продовжують наполегливо працювати. Були окреслені проблеми, які сьогодні виникають, шляхи їх вирішення. Комісія відзначила актуальність та ефективність у проведенні наукових досліджень, участь та результативність здобувачів у науково-технічних заходах, зокрема всеукраїнських та міжнародних наукових конкурсах та конференціях, публікаційну активність аспірантів нашого університету.

 На підставі результатів річної атестації було ухвалено рішення стосовно виконання здобувачами передбачених індивідуальними планами завдань та переведення їх на наступний навчальний рік.

Прочитано 366 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative