На онлайн-засіданні кафедри географії, туризму та спорту факультету природничо-географічних і точних наук НДУ імені Миколи Гоголя, яке відбулося 31 травня 2022 р., члени кафедри обговорили питання визнання результатів навчання, отриманих у неформальній освіті студентами спеціальності 014 Середня освіта (Географія) освітнього рівня «магістр».

У 2021-2022 н. р. магістрантка I курсу Тимошенко О. в рамках навчальної дисципліни «Методика навчання географії у закладах профільної середньої освіти»  успішно пройшла онлайн-курси на платформі Prometheus «Медіаграмотність для освітян», «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів», «Критичне мислення для освітян», а також «Використання електронних картографічних матеріалів на уроках географії», наданий  Київським університетом імені Бориса Грінченка, за що в сумі отримала 20 балів.  Також Тимошенко О. пройшла курс «Міський туризм», наданий Академією НТОУ на платформі відкритих онлайн-курсів Prometheus у рамках навчальної дисципліни «Географія міжнародного туризму», за що отримала 10 балів.

Здобувачам І курсу ОП Кичко Я. та Рябущицю В. за наданими сертифікатами учасників Всеукраїнської конференції «Українське Полісся: проблеми та тренди сучасного розвитку» (Ніжин, 10-11 лютого 2022 р.) доц. Філоненко Ю. з курсу «Географія міжнародного туризму» зарахував по 5 балів. Доц. Барановська О. зарахувала (по 5 балів) з курсу «Ландшафтна екологія» результати неформальної освіти магістрантам Адамашвілі В., Небрат А.,Тимошенко О., Мусієнко В, Тонконоженко Л. за сертифіковану участь у Всеукраїнській конференції «Українське Полісся: проблеми та тренди сучасного розвитку».

Прочитано 255 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative