Українство сильне високим духом і вмінням єднатися, приходити на взаємодопомогу та цінувати щиру дружбу. В тяжкі роки війни ці ознаки виявляються найбільш яскраво та мають непересічне значення.

Так, 27 травня 2022 року Ніжинський державний університет вітав у своїх стінах щиросердних друзів прес – секретарку другого Президента України Леоніда Кучми, представницю Президентського фонду "Україна" Дарку Оліфер і журналістку телеканалу ICTV Оксану Михайлову в рамках отримання грантової технічної підтримки задля покращення системи онлайн освіти в Україні. Президентський фонд "Україна" впродовж тривалого часу підтримував і підтримує українську обдаровану молодь - школярів. студентів. аспірантів технічних і творчих спеціальностей. Серед університетів України, якими опікується Фонд і особисто Леонід Данилович є й наш заклад. Цього дня у залі засідань гоголівського університету гості, спільно з адміністрацією та студентами обговорили низку питань, що стосуються розвитку інтелектуального потенціалу нашої молоді. Пані Дарка відзначила, що нагальним питанням і завданням для другого Президента України Леоніда Кучми стала підтримка освітянської ниви, яка є одним з гарантів нацбезпеки сучасної європейської України. Ректор університету Олександр Самойленко подякував за можливості, надані Фондом, за моральну та фінансову опіку, підкресливши, що дуже важливо студентству відчувати підтримку, усвідомлювати, що їх знання, їх таланти потрібні нашій країні. «Майбутнє є лише в освіченої нації», - зазначив ректор університету та висловив вдячність
всьому Фонду та персонально Президентові Леоніду Даниловичу Кучмі за увагу до Вишу і побажав кожному та усій країні Перемоги, здоров’я та миру.

Прочитано 324 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative