Російсько-українська війна змінила наш світ. Всі сили країни зосереджені на відбитті нападу та збереженні територіальної цілісності та незалежності країни. Але разом з тим, важливо продовжувати працювати на тих напрямках, які сприяють перемозі. Зокрема, у підготовці сучасних фахівців.

Проте, через можливість обстрілів агресором, організовувати освітній процес в стінах закладів освіти небезпечно, багато здобувачів, науково-педагогічних працівників та співробітників перебувають за межами міста. Саме тому Ніжинський державний університет  імені Миколи Гоголя здійснює навчання у дистанційному форматі.

Американські Ради підтримали наш заклад у цьому. У рамках Фонду гуманітарної підтримки українських університетів Проєкту міжнародної технічної допомоги “Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти” (Academic IQ Initiative) Університет отримав гуманітарний грант розміром 2 000 доларів.

На цю суму було придбано мультимедіаобладнання Interactive set SMART SBM 777V + in 114BBST (1 об'єкт), відеокамери з мікорофоном Berger WebCam Pro720 435 (8 об'єктів), Акустична система Sven 150 (3 об'єкти). Наразі відеокамери та колонки встановлено на комп'ютери університету для викладачів, що проводять дистанційні заняття з університету. Мультимедіадошка встановлюється в 121 аудиторії навчального корпусу №2.

Ніжинський державний університет  імені Миколи Гоголя вдячний Американським Радам за тривалу співпрацю у багатьох напрямках. Проєкт “Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти” (Academic IQ Initiative) допомагає зробити якісною освіту та зближує український та американський народи у боротьбі за спільні цінності.

 Бережіть себе! Перемога близько.

Прочитано 470 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative