З 07 по 11 лютого 2022 р. у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя тривали курси підвищення кваліфікації вчителів за спеціальністю 014 Середня освіта (Інформатика). Назва програми – «Хмаро-орієнтовані технології на уроках інформатики».

Над розробкою та реалізацією програми курсів працювала група викладачів кафедри інформаційних технологій, фізико-математичних та економічних наук: Бугаєць Н.О., Лисенко І.М. та Харченко В.М. Заняття проходили дистанційно з використанням платформи Google Meet та університетського віртуального навчального середовища УНІКОМ. 

Під час занять слухачі оволоділи корисними знаннями й уміннями щодо особливостей організації та проведення змішаних і дистанційних уроків інформатики з використанням онлайн сервісів на основі сучасних вебтехнологій, ознайомилися з методиками використання онлайн застосунків для формування ключових і предметних компетентностей у процесі навчання інформатики. Учасники займалися розробкою дидактичних матеріалів для підтримки навчального процесу, організації інтерактивного навчання та контролю засвоєння знань за допомогою хмарних сервісів Wordwall, Kahoot, Mentimeter та онлайн дошки дошки Miro, знайомилися з найсучаснішими інтернет-застосунками для навчання програмування. Під час останнього заняття слухачі презентували підготовлені матеріали та поділилися враженнями від отриманої інформації та здобутих навичок. 

В результаті успішного завершення курсів всі учасники отримали сертифікати.

Прочитано 321 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative