27 листопада 2020 року відбувся публічний захист курсових робіт студентів спеціальності  013 Початкова освіта, який носив характер наукового обговорення актуальної проблеми початкової школи.

Кожен автор дослідження будував свій виступ на основі вільного викладу раніше підготовлених та узгоджених з науковими керівниками конспектів доповідей, які демонстрували високий теоретичний рівень підготовки, ерудицію і здатність доступно викласти основні результати проведеного дослідження. Автори робіт доповідали, звертаючи увагу на унаочнення, відображене на слайдах підготовлених презентацій. 

Здобувачі освіти відповідально підішли і до такого питання, як вибір одягу. Це важливо для доповідача. Відомо, що елегантність, підтягнутість в одязі сприяє гарному враженню на членів комісії і присутніх на захисті курсових робіт і відповідає образу майбутнього вчителя початкової школи.

Після виступів починались наукові дискусії, в яких брали участь всі присутні на захисті члени комісії, які в усній формі ставили питання із проблем робіт, неясних теоретичних моментів тощо.

У процесі захисту курсових робіт були продемонстровані науковий рівень навчальних завдань, грамотність викладення матеріалу, правильність оформлення, вміння студентів в процесі захисту обґрунтувати і довести правильність наведених у роботі тверджень.

Захист пройшов на високому рівні, студенти добре підготувались, ґрунтовно опрацювали наукову та методичну літературу, сучасні електронні ресурси з теми свого дослідження, могли відповісти на додаткові запитання. Публічні виступи були змістовними, цікавими, були розставлені акценти на найважливіших аспектах курсової роботи. Оформленні на належному рівні і успішно захищені роботи студентів були високо оцінені членами комісії.

 

Прочитано 219 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative