31 січня 2022 р. відбулося чергове засідання гуртка «Актуальні проблеми професійної компетентності майбутнього вчителя початкової школи у вивченні мовно-літературної галузі», керівництво яким здійснює Киричок Інна Іванівна, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту.

Гурток було створено з метою формування у майбутніх педагогів умінь моделювати сучасний урок в освітній мовно-літературній галузі; оптимального використання можливостей рідної мови та читання для досягнення освітніх, виховних і розвивальних цілей з урахуванням при цьому особливостей засвоєння цих предметів учнями початкових класів; розвитку умінь використовувати знання з мови та читання у мовленнєвій творчості.
Під час засідання члени гуртка - студенти спеціальності 013 Початкова освіта групи ПО-31 та його керівник - обговорювали актуальні проблеми підготовки планів-конспектів уроків з української мови та читання у початковій школі. Особливо значущим у роботі гуртківців було глибоке ознайомлення з різними підручниками з мови та читання НУШ для молодших школярів 3 та 4 класу, вивчення та порівняльний аналіз їхніх певних розділів з метою вмілого використання у подальшій практичній діяльності майбутніх учителів дидактичних можливостей методичного апарату навчальної книги під час навчання учнів.

Прочитано 370 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative