В кінці січня 2022 р. зусиллями викладачів кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи та студентів-майбутніх соціальних працівників і майбутніх фахівців закладів позашкільної освіти стартував новий проєкт соціальної дії «Вчимо доброті через казку». Проєкт профінансований British Council за програмою «Active Citizens» і реалізується спільно з КЗ «Ніжинський міський молодіжний центр», ГО «Лабораторія Ініціативної Молоді» за підтримки ПП «Копиця». Мета проєкту – розвиток та виховання доброти, толерантності, ввічливості, творчих здібностей дітей, формування моральних цінностей та орієнтирів особистості, подолання бар’єрів у спілкуванні, психологічній підтримці, забезпечення етичного, естетичного виховання через вистави лялькового театру для соціальних закладів міста Ніжин.

Перші вистави були організовані на базі нашого університету, а також у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та Будинку-інтернаті. Після лялькового дійства студенти разом з дітьми обговорювали виставу, хендмейдили, створюючи рукавички та піци-магнітики, обмінювалися враженнями, насолоджувалися музичним супроводом, планували нові зустрічі.

Дякуємо активним учасникам і реалізаторам проєкту – викладачам Г. Бянці, Л. Клименко, Р. Новгородському, студентам – Л. Савченко, М. Бадуну, В. Іванюк К. Голованюк!

Прочитано 390 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative