27 січня в залі Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя вкотре відбулись урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам.  Це  особливе свято для студентів, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, юність і перші кроки у доросле життя.

Традиційно до випускників з вітальним словом звернувся ректор університету, доцент, відмінник освіти України Олександр Самойленко: «Ми випускаємо у доросле життя, на самостійну стежину професійної діяльності найкращих наших студентів. Промайнули складні, напружені і цікаві студентські роки. Я віру в те, що ви, отримавши у нашому славетному університеті знання і навички, з користю використаєте на вашому професійному шляху. Пам’ятайте своїх викладачів, пам’ятайте рідну Альма Матер».

Цьогоріч на захід завітали почесні гості: Ніжинський міський голова Олександр Кодола; почесний громадянин міста Ніжина, депутат Ніжинської міської ради, випускник Ніжинського державного університету Володимир Мамєдов; поет, лауреат Шевченківської премії Леонід Горлач; начальник управління освіти Ніжинської міської ради Валентина Градобик.

У вітальному слові міський голова звернувся до ректора, професорсько-викладацького складу, студентів і привітав з визначною подією. Олександр Михайлович  побажав студентам аби отримані знання і досвід вони  використали на благо держави і нашого міста. «А для цього я бажаю вам успіхів, нових перемог, досягнень і Божої підтримки на всіх ваших життєвих шляхах», - зазначив Олександр Кодола.

Магістрами гоголівського ВИШу  2021 року стали 282 студенти. Впевнені: вони гордо нестимуть  звання випускника Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя!

Прочитано 450 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative