29 грудня 2021 року відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрантами кафедри географії, туризму та спорту. Участь у захисті взяв головний спеціаліст відділу земельних відносин, комунального майна та земельних відносин Ніжинської міської ради Чернігівської області, Олійник Ірина Володимирівна.

Здобувачі вищої освіти за спеціальністю 106 Географія та спеціальності 103 Науки про Землю представили екзаменаційній комісії результати своїх наукових досліджень різнопланової тематики: «Особливості розвитку сучасних руслових процесів у басейні р. Десна в межах Чернігівської області» (Медвідь Тарас); «Проблеми та перспективи розвитку мережі сільських населених пунктів Чернігівської області» (Хоменко Наталія); «Туристично-рекреаційні ресурси Полтавщини» (Клименко Карина); «Подієвий туризм в Україні» (Якущенко Максим), «Геотопонімічний аналіз території Житомирської області» (Обмачівська Наталія). В усіх представлених кваліфікаційних роботах досить глибоко розкриті теми та наведені конкретні рекомендації для їхнього практичного використання.

За рішенням екзаменаційної комісії усі здобувачі успішно захистили кваліфікаційні роботи і їм присвоєна кваліфікація Магістр Географії туризмознавець, викладач географії. Організатор подорожей та екскурсій та присвоєна кваліфікація Магістр Наук про Землю, туризмознавець, викладач географії. Вітаємо випускників!

Прочитано 426 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative