В Навчально-науковому інституті мистецтв імені Олександра Ростовського наближається відповідальний період – випускна атестація здобувачів магістерської ОП 025 «Музичне мистецтво». Особливістю цьогорічного випуску є те, що вперше в історії нашого університету ця атестація відбудеться у форматі публічної демонстрації творчого проєкту.

Відповідно вимог державного стандарту, випускники мають пройти апробацію практичної частини власного творчого проєкту: це участь у концертах, конкурсах, фестивалях.
Переконливими виступами на конкурсах довели успішність апробацій своїх мистецьких напрацювань вихованці народного артиста України, професора, завідувача кафедри інструментально-виконавської підготовки Миколи Шумського.
Випускниця магістратури Софія Ніжинець здобула диплом Лауреата 3 премії на Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «Козацькому роду нема переводу», що проводився в Києві за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.
Ще одна випускниця професора М. Шумського – Алла Кендзерська, викладач Прилуцької дитячої музичної коли імені Л. М. Ревуцького, включила в практичну частину свого творчого проєкту виступ учнівського ансамблю «Восьма нота», яким вона керує багато років поспіль. З цим колективом А. Кендзерська здобула І місце на VІ Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Inna-Brovary».
Щирі вітання переможцям та їхньому наставнику!

Прочитано 454 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative