І знову радісна новина від Навчально-наукового інституту мистецтв імені Олександра Ростовського. Студент 3 курсу, здобувач за ОП 025 «Музичне мистецтво», Володимир Гливацький здобув перемогу: диплом Лауреата І премії на Міжнародному багатожанровому фестивалі – конкурсі «Art Drive», який проводився в Кракові (Польща).
Засновником конкурсу є Українська Мистецько-Культурна Асоціація, а співорганізатором  Асоціація діячів естрадного мистецтва України. У склад журі конкурсу були представлені відомі в Європі музиканти:  Станіслав Жепєля композитор  і диригент (Польща), Вікторія Катт  артистка, скульптор (Естонія), Аліна Аугуста  співачка (Румунія), Михайло Ткачук – хореограф (Україна), Ірина Височан  директорка фестивалю, гітаристка (Україна).
В. Гливацький виступив у конкурсі як композитор, представивши для оцінки журі власний хоровий твір  «Богородице Діво, радуйся». І це знаково, оскільки наш студент навчається за фахом «Хоровий диригент», і його творчі пошуки у галузі хорового мистецтва доводять вірність вибору індивідуальної освітньої траєкторії.
Вітаємо та зичимо нових звершень! 
Прочитано 411 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative