22 жовтня у ході роботи дводенного форуму «Чернігівщина&країни Балтії. Регіональний вимір» представницька делегація з Латвії та Литви, а також Чернігівської обласної державної адміністрації відвідала Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя.

Під час візиту поважних гостей, ректор університету Олександр Самойленко ознайомив представників делегації з історією та сьогоденням Ніжинської вищої школи, з перспективними напрацюваннями ніжинських науковців, окреслив можливі напрями співпраці нашого закладу з посольствами, університетами та бізнес-колами країн Балтії. Жвавий інтерес у поважних гостей викликала можливість спільної реалізації міжнародних проєктів у гуманітарній, туристичній, екологічній та енергозберігаючій сферах.

За доброю традицією директор Музейного комплексу Анна Парубець познайомили гостей зі скарбами національної та європейської культури, що зосереджені в експозиціях музеїв  університету. У ході екскурсійного знайомства були порушені питання про створення віртуального музею, реставрації картин та оцифрування рідкісних книг.

Представники делегації залишилися задоволені першим знайомством з Ніжинським університетом і подякували керівництво за теплий прийом, який має стати фундаментом для подальших взаємин і співпраці в галузі освіти, науки та туризму.

Адміністрація університету висловлює щиру вдячність журналістці та громадській діячці Яні Хмелюк за надані фото.

Прочитано 420 разів
теги

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative