У 2017 р., за об’єктивної потреби у спеціалістах видавничої сфери та журналістики в Чернігівській області, в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя було здійснено перший набір бакалаврів-журналістів. А вже у 2021 р. здійснено перший випуск. Спеціальність успішно акредитовано.

Крокуючи в ногу із часом, студенти створювали видавничі проєкти, формували й наповнювали контентом бізнес-сторінки в соціальних мережах, публікували дописи в місцевих та регіональних ЗМІ, ставали кращими у всеукраїнських конкурсах.

Пропонуємо привітати з п'ятиріччям існування спеціальності «журналістика» в НДУ імені Миколи Гоголя всіх, хто долучився до її створення та функціонування, створивши яскравий скрапбук. Учасниками конкурсу можуть бути старшокласники (9-11 класи) загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій та студенти коледжів і закладів вищої освіти України.

До участі в конкурсі приймаються як одноосібні, так і групові роботи (допускається й від навчального закладу). Роботи надсилати поштою на адресу ННІ філології, перекладу та журналістики НДУ імені Миколи Гоголя (Чернігівська область, м. Ніжин, вул. Графська, 2), або передавати в деканат Інституту з поміткою «На конкурс «Привітальний скрапбук»). Збереженість робіт гарантуємо. Творчі роботи приймаються з 12 жовтня до 6 грудня 2021 р. Оцінка представлених робіт журі – з 7 грудня до 14 грудня 2021 р. Підведення підсумків конкурсу та нагородження переможців – 16 грудня. До творчої роботи необхідно заповнити та подати заявку на участь у конкурсі . За результатами конкурсу визначаються призові місця в номінаціях: найкращий скрапбук у вільному стилі; найкращий скрапбук у стилі «чисто і просто»; найкращий скрапбук європейського стилю; ультрамодний скрапбук; вінтажний скрапбук. Переможці отримають цінні подарунки, дипломи та грамоти з фірмовою символікою. За підсумками конкурсу роботи будуть представлені на виставці в Інституті та, на вимогу авторів, можуть бути повернені. Відповідальна особа за проведення конкурсу – доцент кафедри української літератури, методики її навчання та журналістики Подоляка Надія Степанівна, т. 097 854 85 86. E-mail: nadechdasum@gmail.com.

Детальніше у Положенні про Конкурс.

Прочитано 422 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative