12 жовтня 2021 року для студентів третього курсу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя (спеціальність 052 Політологія) відбулася публічна лекція генерального директора директорату інформаційного суверенітету Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Тарабукіна Олексія Юрійовича на тему "Дезінформація та маніпуляції: проблеми ідентифікації та протидії".

Матеріал, який розглядався на лекції, був пов’язаний із важливими практичним аспектами, із якими можуть стикатися політологи в рамках своєї практичної діяльності. Було описано практичні кейси, що є корисним і необхідним для студентів-політологів для набуття ними загальних і спеціальних компетентностей, а також програмних результатів навчання на освітньо-професійній програмі «Політологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю: 052 Політологія галузі знань: 05 Соціальні та поведінкові науки. 

Студенти були щиро вдячні шановному Олексію Юрійовичу за цікаву й змістовну лекцію, наприкінці якої були поставлені запитання й відбулася дискусія. Сподіваємося, що дані зустрічі стануть традиційними. 

 Гарант ОПП «Політологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, 
д.політ.н., проф. Барановський Ф. В.

Прочитано 389 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative