7 жовтня в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя відбулась без перебільшення найграндіозніше танцювальна подія року. MyDance – це той захід, який змушує об’єднуватися і виходити із зони комфорту. І неважливо, чи є в тебе танцювальні здібності. Головне – мати бажання. Протягом місяця студенти 3 та 4 гуртожитку готувалися вражати глядачів своїми танцювальними талантами. Допомагали їм в цьому хореографи ННІ мистецтв імені Олександра Ростовського. Саме вони стали наставниками для команд, феєричні номери та постановки – це їх кропітка робота. Танцювальні номери обох команд були оригінальними, а костюми – яскравими.

Ректор вишу Олександр Самойленко зазначив, що подібні свята є важливою складовою студентського життя. Обидві команди показали високий рівень підготовки, обидві команди були неймовірно вмотивовані та заряджені на перемогу.
До складу журі увійшли: Віталіна Скороход, Анна Сєрякова, Оксана Гузь та Євген Зінич. Як зазначили члени журі, з кожним роком визначати переможця стає складніше, адже рівень підготовки команд стає все вищим. Виступи обох гуртожитків були яскравими та незвичайними, тож журі було важко визначити кращу. Але все ж таки за результатом трьох конкурсів прихильність суддів здобула команда 4 гуртожитку.

Обидві команди отримали подарунки від спонсорів заходу: Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, Профкому студентів та магазину «Фірмове взуття».

Можна сміливо резюмувати, що MyDance - подія, яка нікого не залишає байдужим та об’єднує всіх студентів університету.

Прочитано 394 разів
теги

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative