Починаючи з цього навчального року на підставі угоди про співпрацю щодо реалізації програм академічної мобільності між Ніжинським державним університетом імені Миколи Гоголя та Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка від 15 липня 2021 р. триває навчання студентів ІІ курсу спеціальності 013 Початкова освіта освітньо-професійної програми Початкова освіта.

Студентки Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя групи ПО-21 Нечипоренко Д. та Кириєнко І. вивчають навчальну дисципліну "Теорія та методика виховання" на базі кафедри початкової освіти, природничих та математичних дисциплін Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка (викладач - В.М. Богута). 

Студентки спеціальності 013 Початкова освіта Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка академічної групи ПО-217 Н. Ходос і А. Гмиза та спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) освітньо-професійної програми «Середня освіта (Музичне мистецтво). Початкова освіта» академічної групи М(по)-24 К. Малига, Д. Хаірбекова опановують навчальну дисципліну «Теорія та методика виховання» на кафедрі педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя (викладач-Бобро А.А.).

Для реалізації програми створено відповідні умови академічної мобільності, укладено сталий розклад занять та визначено спектр завдань, необхідних для формування в студентів програмових результатів навчання відповідної освітньо-професійної програми. До лекційних занять студентки залучалися в прямому етері, що дозволило їм наживо спілкуватися з викладачем та приєднуватися до обговорення проблемних питань теорії та методики виховання молодших школярів. Практичні заняття проходять у синхронному та асинхронному дистанційному форматі з використанням інноваційних технологій та методів викладання, зокрема — проєктного та проблемного навчання.

Прочитано 415 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative