30 вересня в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя відбувся святковий концерт з нагоди свята – Дня працівників освіти.

Усіх присутніх у залі привітав ректор вишу Олександр Самойленко: «Наш університет має високі здобутки, а наш колектив славиться далеко за межами рідної країни. Ми усі працюємо для того, щоб наша країна ставала ще кращою, квітучою, європейською. Бажаю вам усім міцного здоров’я, інноваційних підходів до роботи та життя, а також реалізації усіх планів». Олександр Григорович також привітав працівників бібліотек, які 30 вересня відзначають своє професійне свято.
Ряд викладачів отримали високу відзнаку – подяки від голови Чернігівської облдержадміністрації В’ячеслава Чауса.
За високі показники у виробничій діяльності, активну участь у громадському житті університету та з нагоди Дня працівника освіти викладачі та співробітники були нагороджені грамотами та квітами. Студентський профком також відзначив грамотами та квітами студентів за успішне навчання та активну участь у громадській роботі університету. Голова профкому працівників Олексій Лейберов вручив грамоти та квіти від Чернігівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, а також побажав міцного здоров'я, натхнення, невичерпної енергії, благополуччя та нових педагогічних звершень!
Подарунком до свята став концерт, організований ННІ мистецтв імені Олександра Ростовського. У концертній програмі було поєднано кращі номери вокальних та хореографічних колективів НДУ.

Прочитано 402 разів

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative