28 вересня доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Киричок Інна Іванівна та студенти 3 курсу спеціальності 013 Початкова освіта взяли участь у інтерактивному скансені – психологічній майстерні «Арт-ленд-театр», який організовували дві психологині: Щотка Оксана Петрівна та Кошова Інна Вікторівна.

Діяльність арт-ленд-театру спрямовувалася на самопізнання власних потенцій, розвиток лідерських якостей та гармонізацію внутрішнього «Я»  дівчаток-жінок у природньому відкритому просторі з використанням національних мотивів (зокрема хустки) та природніх матеріалів (рослин та глини).  Заняття тривало більше 2 годин, проте учасникам було настільки цікаво, що час промайнув непомітно. Надзвичайно пізнавальним було виконання у групах різноманітних завдань, які викликали шквал бурхливих емоцій: уявне «ліплення» скульптури жінки-лідера та створення атрибутів української жінки-відьми (ступи, скрині, мітли, чар-зілля, жаби тощо) за допомогою глини з зав’язаними очима, що надавало дійству особливої містичності. Під час виконання таких завдань кожна учасниця тренінгу змогла переконатися, що має надприродні здібності та зможе всього досягти в житті, стати успішною.  

Висловлюємо слова подяки організаторам сенкану за надзвичайний професіоналізм, неймовірну атмосферу сотворчості, духу колективізму, позитиву та ресурсності. 

Прочитано 362 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative