28 вересня 2021 р., у рамках проєкту "Інтерактивний скансен" відбулася психологічна майстерня «Ленд-арт-театр», спрямована на активізацію лідерського потенціалу дівчат та жінок. Експериментальна майстерня була результатом співтворчості та синергії думок двох психологинь, кандидаток психологічних наук Оксани Щотки та Інни Кошової.

Ленд-арт- театр – це психологічне самодослідження у природньому відкритому просторі з використанням етнічних мотивів (хустки, вишивка), із застосуванням природних матеріалів (глина, рослини та ін.) та засобів мистецтва (пластична драматизація). Ці інструменти зробили для учасниць можливим безпечно осягнути глибинні переживання, лідерські якості, усвідомити свої внутрішні заборони та приховані потенціали.

Під час спільної роботи учасниці дослідили своє уявлення про лідерство, познайомилися з множиною моделей лідерства, переосмисли стереотип «маскулінного лідерства», познайомилися з трансформаційним лідерством, як формою м’якого впливу, під новим кутом зору поглянули на себе як на впливову особистість, дослідили свій лідерський потенціал, звернулись до ресурсів балансу між маскулінністю-фемінністю та отримали необхідну підтримку від інших учасниць.

Висловлюємо слова щирої вдячності тренеркам за професійну організацію, психологічний супровід заходу, неймовірну атмосферу та розкриття внутрішнього потенціалу кожної дівчини, яка прийшла на захід, а також нашим неперевершеним учасницям за щирість, відкритість та готовність до змін!

______________
Проєкт "Інтерактивний скансен" виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським Жіночим Фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Ніжинська ТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Прочитано 279 разів

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative