28 вересня із робочим візитом Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя відвідали міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, Голова Чернігівської ОДА В’ячеслав Чаус та ректори закладів вищої освіти Чернігівської області.

Молодіжний хор "Світич" подарував гостям бездоганне виконання студентського гімну "Гаудеамус" та здравицю "Многая літа".
Далі ректор університету Олександр Самойленко познайомив делегацію зі станом та розвитком матеріально-технічної бази університету. Міністр відвідав лабораторії факультету природничо-географічних та точних наук та познайомився з аудиторним фондом факультету психології та соціальної роботи.
Під час зустрічі із ректорами закладів вищої освіти області Олександр Самойленко відзначив, що університет зацікавлений у розробці та впровадженні технологічних спеціальностей та за підтримки Міністерства освіти і науки України осучаснює матеріальну базу вишу. Університет привабливий також для іноземних гостей, адже є цікавою туристичною локацією. Далі делегація завітала до Музейного комплексу університету, де Анна Парубець занурила гостей у світ мистецтва, провівши екскурсії музеями вишу.
Після візиту до університету Сергій Шкарлет відзначив: «Приємно бачити, як розвивається заклад, зокрема із впровадженням наукових та соціальних проектів, які реалізуються на базі університету».

Прочитано 383 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative