26.09.2021 р. о 16.00. Клуб "Дівчачі посиденьки" запрошує всіх бажаючих до "Інтерактивного скансену", щоб взяти участь у тренінгу "Тайм-менеджмент сучасної жінки"

У Вас буде можливість отримати знання про управління своїм часом, прийоми і технології організації та самомотивації, а також удосконалити навички раціонально планувати свій час, перерозподіляти його та відмовлятися від неефективних і нераціональних видів діяльності.
Вхід вільний.
Кількість учасниць обмежена.
Реєстрація за посиланням

 

27 вересня 2021 р. о 14.00 Публічний лекторій «Цікаво та просто про жінок в історичній ретроспективі».
У програмі заходу:
Лекція 1: «Видатні жінки Ніжина» (д.і.н., проф. Євген Луняк)
Лекція 2: «Від революціонерки до працюючої матері: гендерні контракти в Радянському Союзі» (к.і.н., доц. Юлія Кузьменко) + екскурсія до музею «Homo Sovieticus»
Кількість учасниць обмежена.
Вхід вільний.
Реєстрація за посиланням


27.09.2021 р. о 16.00 та 04.10.2021 р. о 16.00 "Школа гендерної освіти для сучасної української родини".
Поговоримо про проблеми сучасної молодої сім‘і, стосунки різних поколінь, допоможемо побудувати власну модель родини на засадах гендерної рівності та усвідомленої гендерно-відповідальної поведінки, підготуватись до зміни і коригування традиційних стереотипів в певних життєвих ситуаціях. Тренерка – Жанна Володченко. Чекаємо на вас!!!
Заходи відбуватимуться в "Інтерактивному скансені" на території агробіостанції НДУ імені Миколи Гоголя.
Участь БЕЗКОШТОВНА!
Реєстрація обов'язкова за посиланням


28.09.2021 р. о 14.00 Арт-психологічна майстерня "Ленд-арт-театр".
Ця психологічна майстерня для студенток навчальних закладів міста, жінок, яким цікаво більше дізнатися про свої лідерські можливості, дослідити внутрішні перешкоди та віднайти ресурси для самореалізації. Ми використаємо для самопізнання відкритий простір, погодні умови, природні матеріали (глина, рослини), мистецькі засоби та психологічний перфоманс.
Психологічна група планується 28 вересня о 14.00, орієнтовна тривалість 1,5-2 години. Напередодні на пошту вам надійде запрошення для участі у арт-психологічній майстерні.
Арт-психологічну майстерню проведуть: Щотка Оксана Петрівна, гештальт-терапевт, кандидатка психологічних наук та Кошова Інна Вікторівна, психодраматерапевт, кандидатка психологічних наук.
Вхід вільний.
Кількість учасниць обмежена.
Реєстрація за посиланням


Під час заходів просимо дотримуватися соціальної дистанції та використовувати засои індивідуального захисту!
______________
Проєкт "Інтерактивний скансен" виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським Жіночим Фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Ніжинська ТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
#АЖЛ #DOBRE #НДІ #НіжинськийдержавнийуніверситетіменіМиколиГоголя #ГОНіжинськаГільдіямитців #ГОНіжинськеархеологічнетовариство #ГОМістоN

Прочитано 256 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative