9 липня 2021 р. ректор університету Олександр Самойленко в Посольстві Республіки Греція в Україні провів робочу зустріч з радником Посольства, заступником голови місії, Генеральном консулом Александросом Будурісом.

У ході зустрічі були обговорені питання подальшої співпраці університету та Посольства в науковій, освітній і культурно-мистецькій сферах, окреслені спільні заходи на найближчу перспективу – проведення 20-21 вересня 2021 року спільної наукової конференції «Микола Гоголь і Греція» (до 200-ліття Грецької революції), яка внесена до плану заходів Комітетом «Греція.2021», продовження викладання професорами грецьких університетів грецької мови для ніжинських студентів, збереження та оцифрування книг із бібліотеки Грецького Олександрівського училища, які зберігаються в бібліотеці університету, створення музею історії грецької громади в Ніжині тощо.
Олександр Григорович висловив подяку Пану Александросу Будуріса за ту підтримку, яку надавало Посольство Республіки Греція університету в останні роки та висловив готовність і в подальшому докладати зусиль для поглиблення українсько-грецької дружби та співробітництва. Генеральний консул у свою чергу підтвердив зацікавленість у активній дієвій співпраці та передав для бібліотеки університету книги, видані за фінансової підтримки Посольства.

Прочитано 429 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative