Навчання в аспірантурі – час отримання нових знань і практичних навиків. Підготовка в аспірантурі за спеціальністю 053 «Психологія» включає в себе періодичні заняття з професіоналами-практиками. У 2020-2021 навчальному році з аспірантами зустрічалися Желєзняк Світлана Ростиславівна, психолог Міського центру професійного розвитку педагогічних працівників; Сілівоненко Катерина Олександрівна, практичний психолог Ніжинської гімназії №14; Дворська Вікторія Віталіївна, психолог Будинку дітей та Юнацтва; Гармаш Олена Анатоліївна, практичний психолог Ніжинської гімназії №3.
Під час зустрічі з психологом Желєзняк Світланою Ростиславівною були розкриті основні завдання роботи психолога центру. Увага приділялася значенню самоосвіти психолога та підвищенню кваліфікації.Відбулася зустріч з практикуючим психологом К.О. Сілівоненко. Аспіранти мали можливість ознайомитися з арт терапевтичним методом «Правопівкулевого малювання». Гармаш О.А. розповіла про особливості роботи психолога в умовах сучасних змін, про досвід і перспективи в професії. Дворська В.В. поінформувала про особливості роботи психолога Будинку дітей та юнацтва в умовах карантинних обмежень та дистанційної взаємодії.
Кафедра загальної та практичної психології Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя щиро дякує всім фахівцям, залученим до роботи з аспірантами, магістрантами та студентами спеціальності «Психологія» та сподівається на подальшу співпрацю.
Прочитано 436 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative